Het beste van '24 Editie 2025

18-26 JANUARI 2025


De Aurora Roadtrip 2025 is volgeboekt!

Maar geen zorgen, we hebben een gaaf alternatief voor je klaar staan.

Beleef de 2024 Editie van de Aurora Roadtrip in 2025


Voor deze editie geldt geen vereiste teamgrootte van 2 personen.  

De kosten voor het evenement zijn € 2.625,-- per deelnemer op basis van een tweepersoonskamer.
( toeslag1 persoons kamer € 495,00 per persoon ) *


Wat is inbegrepen:

  • 10 daagse reis door Scandinavië 

  • 9 overnachtingen inclusief ontbijt en diner. 

  • Diverse winterse activiteiten.

  • Lunch tijdens de activiteiten

  • Professionele begeleiding tijdens de gehele tour .

  • Gebruik van een track en trace systeem zodat het thuisfront u kan volgen

  • Enkel dagetappes. geen 24 uurs etappe

 

*      Onze reizen vallen onder de reisbureauregeling van de belastingdienst en zijn derhalve niet belast met verrekenbare BTW


Beleef de 2024 Lofoten editie in een aangepast tempo

Stap in voor een onvergetelijke reis naar het betoverende Scandinavië met onze exclusieve "Beleef de 2024 Editie" van de Aurora Roadtrip!

 

Wat kun je verwachten?

Dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van het Noorderlicht, met enkel dagetappes die je langs adembenemende landschappen voeren. We hebben het oorspronkelijke programma van 2024 grotendeels behouden en aangepast voor een week vol avontuur en ontdekking. Je zult dezelfde wegen bewandelen als de deelnemers aan de Aurora Roadtrip van 2024, en verblijven in dezelfde comfortabele hotels.

Wat is er anders in de "Beleef de 2024 editie"

Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en omarm een onvergetelijke reiservaring met deze speciale editie van de Aurora Roadtrip. Waar de Aurora  Roadtrip draait om het avontuur van het onbekende en slim navigeren, biedt deze editie een uniek alternatief voor degenen die verlangen naar een zorgeloze verkenning.

In tegenstelling tot de uitdagingen van onbekende routes, brengt deze editie je op een reis met een reeds uitgestippelde route, onder de deskundige begeleiding van ons ervaren team.

Laat je zintuigen de vrije loop terwijl je de betoverende landschappen bewondert, zonder afleiding van navigatieopdrachten. Met een overzichtelijk routeboek in de hand word je geleid door schilderachtige wegen en adembenemende locaties, waar je de tijd hebt om echt te genieten van het moment en de schoonheid van de omgeving.

Je start in de omgeving van Kopenhagen.

Hoogtepunten van de reis:

*IJsbreker Cruise:

Beleef de pracht van de Arctische wateren tijdens onze exclusieve ijsbreker cruise. Laat je betoveren door de ijsvlaktes en ervaar de sensatie van een onvergetelijke zeetocht. Tijdens deze tocht heb je zelfs de mogelijkheid om te drijven in een net gemaakt wak door de ijsbreker, waardoor je een uniek perspectief krijgt op de prachtige ijsomgeving.

*Eagle Safari op de Lofoten:

Ontdek de majestueuze Scandinavische arenden tijdens een adembenemende safari op de prachtige Lofoten. Ga het water op met supersnelle ribs en ervaar de spanning en sensatie terwijl je deze prachtige vogels in volle vlucht bewondert. Een ervaring die je dichter bij de natuur brengt en je een gevoel van vrijheid geeft. Onze 2024 editie was specifiek onze Lofoten editie, en we brengen deze betoverende ervaring opnieuw tot leven.

*Sneeuwscootertocht:

Ontdek de uitgestrekte besneeuwde landschappen in Abisko NP op een opwindende sneeuwscootertocht. Voel de frisse lucht op je gezicht terwijl je door betoverende winterwonderlanden glijdt.

Belangrijk om te weten:

Let op: Dit is jouw kans om de magie van onze route van 2024 te beleven. Wees er snel bij en maak deel uit van een select gezelschap dat deze betoverende reis deelt.

Deze reis vindt plaats als er minimaal 20 deelnemers zijn ingeschreven.

De kosten voor het evenement zijn € 2.625,--  per persoon  op basis van een tweepersoonskamer.
( toeslag 1 persoons kamer € 495,00 per persoon ) *

 

De reis begint met een diner en overnachting op de startlocatie waar je op zaterdag 18-01-2025 start na het ontbijt.